€449.000

verrassend ruime pas gerenoveerde stadswoning op een stille locatie vlakbij het Karmelietenklooster

Schutterstraat 6, 8000 Brugge

Beschrijving

Dit pand wordt u aangeboden met een startprijs. Elk voorstel vanaf deze prijs wordt voorgelegd aan de verkoper, die finaal zal beslissen op welk voorstel hij zal ingaan.
De Schutterstraat, een zijstraat van de Ezelstraat, een oase in de binnenstad, weinig of geen verkeer, gemakkelijke parkeerfaciliteiten, mooie uitzichten.
Deze recent volledig gestripte en minutieus gerenoveerde stadswoning ligt rechtover het Karmelietessenklooster met zijn botanische tuin van circa 5000 m2. Ranke gevel, hoge plafonds, heel veel zon en licht. Werkelijk alles werd vernieuwd : riolering (2 stelselig), leidingen, sanitair, elektriciteit, dak. Vloeren, tussenmuren, plafonds en buitenmuren werden verstevigd en geïsoleerd (bemerk de mooie gezandstraalde en verankerde zijgevel). Nieuwe boiler en gasketel, keuken,  badkamers, ramen met super isolerend glas,… De open trap in staal met beuken treden is de eyecatcher van de woning. De trapkoker heeft op elk verdiep een raam met leuk zicht/licht. De leefruimte is royaal, er zijn meerdere slaapkamers en dito badkamers en er is een aardige buitenruimte/patio.
Gelijkvloers : inkom, knappe living met open trap, ingerichte keuken met toestellen, badkamer met douche, lavabomeubel en toilet, wasplaats/berging, patio. 1ste Verdieping (alles in plankenvloer) : overloop, ruime slaapkamer met toegang naar plat dak (mits vergunning kan hier een extra terras gecreëerd worden), dressing, badkamer met ligbad, lavabomeubel, toilet.
2de Verdieping : overloop, 2 grote slaapkamers. 3de Verdieping : masterbedroom met mezzanine en eigen badkamer (inloopdouche, lavabomeubel, toilet). CV gas. Gunstige epc score. Info omstromingsgevoeligheid : P-score B, G-score B.
 

Details

TypeStadswoning
Grondoppervlakte70m²
Bewoonbare oppervlakte225m²
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers3
EPC199kWh/m²
meer details

We helpen je graag!
Uw makelaar:

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeStadswoning
Woonoppervlakte225m²
Grondoppervlakte70m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers4
Badkamers3
Wc's3
BeglazingDriedubbele
Terras1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Recht van voorkoopNee
DagvaardingenIn aanvraag
Beschermd erfgoedNee
Geïnventariseerd erfgoedIn aanvraag
VerkavelingsvergunningIn aanvraag
BouwvergunningIn aanvraag

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidMogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC199kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.