€585.000

Karakterpand met stadstuin en fietsenpoortje, centrale ligging op een boogscheut van ’t Zand en Sint-Salvatorskathedraal

Wulfhagestraat 16, 8000 Brugge

Beschrijving

Een pand om u tegen te zeggen, een neo-barok diephuis met imposante trapgevel en erker, een ‘kunstige herstelling’ de dato 1912, een oudere kern. Bemerk het oeuil de boeuf op de zolderverdieping en de merkwaardige schoorstenen. Pure klasse.
Ook een aantal interieurelementen zijn om duimen en vingers af te likken. Hoge plafonds, molures en rozassen, marmeren schouwen, plankenvloeren, hoge dubbele deuren, om nog te zwijgen over de sierlijke trap én de erker uiteraard.
Als je qua indeling iets out of the box denkt, kan je sublieme leefruimtes creëren op gelijkvloers en niveau 1 en meer dan voldoende slaapkamers op de andere niveau’s. De staat van de woning is behoorlijk, het dak werd recent geïsoleerd, er is cv gas met een condensketel, keuken en badkamer zijn goed om te starten.  Het pand kan ook onmiddellijk verhuurd worden, er werd een conformiteitsattest afgeleverd in 2022. Indeling : gelijkvloers : diepe inkom met trap en toegang tot de ruime provisie- en wijnkelder, salon-suite met marmeren schouwen (tip : leg een andere vloer, mozaïektegel of zo), ingerichte keuken met toestellen en eethoek, leuk stadstuintje met fietsenpoortje (tip : kalei de muren tot op volledige hoogte) en een grote berg- of hobbyruimte (met verdiep) achteraan. Op de tussenverdieping : ruime badkamer met ligbad/douche, dubbel lavabomeubel en toilet.
Op de eerste verdieping (overal plankenvloer) : overloop, knap salon/werkkamer/bibliotheek met erker aan de straatkant, slaapkamer aan de tuinkant. Op de tweede verdieping : overloop, 2 ruime slaapkamers. Op de derde verdieping : overloop, 2 slaapkamers. Geen risicozone voor overstromingen. P-score : A. G-score : A.

Details

TypeStadswoning
Grondoppervlakte115m²
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1
EPC479kWh/m²
meer details

We helpen je graag!
Uw makelaar:

interesse?

Vraag extra
documenten aan

aanvragen

Bouw

TypeStadswoning
Grondoppervlakte115m²

Faciliteiten & comfort

Slaapkamers5
Badkamers1

Informatieplicht

Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Recht van voorkoopNee
DagvaardingenIn aanvraag
Beschermd erfgoedNee
Geïnventariseerd erfgoedInventaris van bouwkundig erfgoed
VerkavelingsvergunningIn aanvraag
BouwvergunningIn aanvraag

Watertoets & energie

OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzoneNiet van toepassing
EPC479kWh/m²

Bezorg mij het dossier van dit pand

U bent bijna ‘verkocht’? Dan is het tijd om de kleine lettertjes te lezen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken. Vraag het volledige dossier op.
Wij bezorgen u alle details en technische info.

Samen alle documenten overlopen en uw vragen beantwoorden?
Maak een afspraak in ons kantoor in hartje Brugge of Loppem.
Wij informeren en adviseren u van a tot z.

interesse?

Laat uw gegevens na.