< vorige foto volgende foto >
verkleinvergroot

Locatie: Brugge Oude Burg 13

Prijs: op aanvraag

Algemene beschrijving

Dit nieuwe project is een bijzonder geslaagde combinatie van knap gerenoveerd erfgoed en weldoordachte nieuwbouw, dit alles op een unieke historische site, met wortels tot in de 13de eeuw, vlakbij de Brugse Markt. Er is gekozen voor ‘gemengd’ wonen, mooi afgewerkte appartementen en  erkende assistentiewoningen, waar jong en oud zich zal thuisvoelen, volledig aangepast aan de noden van de toekomst. De ligging is bijzonder, centraler kan je wellicht niet wonen, vlakbij alles wat leeft en beweegt, Markt, Simon Stevinplein, Dijver en alle winkelstraten om de hoek.Toch ver genoeg van de drukte, in alle rust, een gevoel dat nog versterkt wordt door de tuin van de site, die in Franse stijl zal aangelegd worden.Er wordt gebouwd in de hoogste graad van afwerking om effectief de rest van je leven zorgeloos te kunnen blijven wonen. Het unieke aan dit project is dat je zelf, op een weloverwogen moment als je het nodig acht, kan beslissen aan te sluiten bij de assistentiewoningen-service.In die zin zijn er aangepaste badkamers, drempelloze lokalen, schuifdeursystemen, ruimte besparende oplossingen, oproepsystemen die later kunnen gekoppeld worden aan de centrale, …. elke fase in dit project wordt kwalitatief en doordacht uitgevoerd, met oog voor het kleinste detail.In de 1ste fase – de verbouwing van de 16e eeuwse stadswoning ‘Sint-Barbara’ – worden 6 appartementen gerealiseerd van 109 tot 134 m2, type 2 slaapkamers, 2 appartementen per niveau.De duplexen op niveau 2 kunnen samengevoegd worden tot een royale penthouse van circa 235 m2. De afwerking is top en leunt aan bij de stijl van het herenhuis : ruime leefplaatsen met hoge plafonds, molures en rozas en/of gezandstraalde balken, hoge ramen, topkeukens met inductie en alle toestellen, stijlvolle badkamers. De appartementen worden geschilderd en worden standaard voorzien van gordijnen tot op plafondhoogte, zonnescreens achteraan, L.E.D. verlichting in combinatie met kroonluchters waar gewenst, extra kelderberging begrepen in de prijs.Gratis fietsparking, mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats.
KOOP NU JE (VER)NIEUWBOUWAPPARTEMENT EN STAP PAS LATER, WANNEER JE HET NODIG VINDT, ZONDER BIJKOMENDE KOSTEN IN HET SYSTEEM VAN ASSISTENTIEWONINGEN.
NU : 1STE FASE IN VOORVERKOOP. VERKOOP ONDER HET STELSEL VERKOOPRECHTEN (10%).
 
Toon meer

Faciliteiten

Aantal slaapkamers:
2

Wettelijke bepalingen

Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Geïnventariseerd erfgoed
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Overstromingsgevoeligheid
Niet ingegeven

Bekijk op de kaart

Tel.: 050 34 29 78

GSM: 0496 91 29 17

Heeft u vragen

< vorige foto volgende foto >
Agence Coucke | Sint-Jakobsstraat 3-5 (Brugge) - Steenbrugsestraat 10 (Loppem) | 8000 Brugge - 8210 Loppem | Tel. 050/34.29.78 - Gsm 0486/45.73.00 | info@agencecoucke.be