< vorige foto volgende foto >
verkleinvergroot

Locatie: Brugge Hoogstraat 13

Prijs: op aanvraag

Algemene beschrijving

Dit toch wel heel bijzonder pand zal niet alleen de harten van romantici en artiesten sneller doen slaan, ook de zakenman – wat een ligging trouwens !!! – zal niet onbewogen blijven.
19e eeuwse neo classicistische lijstgevel – puur in zijn stijl – en een bijzonder rijk en goed bewaard interieur. Design avant-la-lettre. Een topper voor een betaalbare prijs.
Inkom over de volledige diepte van het pand met enkele marmeren trappen, lambrizering, mozaïektegels, hoge dubbele deuren en rondbogen, achteraan uitgevend op een monumentale trap die licht trekt via een breed glas-in-lood raam.  Vestiaire en toilet. Driedelige salon-suite met bureau, zit en eethoek, zelden gezien qua afwerking : naast het klassiek hoog plafond met stijlvolle molures en rozassen, is er een uitzonderlijk goed bewaard antiek parket, 3 weelderige marmeren schouwen (waarvan 1 met de originele binnenelementen), knappe houten lambrizeringen en unieke gesculpteerde deurportalen met kleinvensters en gegraveerd melkglas, cementtegels en rijk gedecoreerde gietijzeren radiatoren.
Aan de achterzijde, met directe toegang naar de leuke stadstuin, werd een nieuwe keuken geïnstalleerd, met toestellen en eethoek.
Op de 1ste verdieping is er een ruime nachthal (bemerk de leuke raampartijen glas-in-lood), een masterbedroom aan de straatkant (plankenvloer met schouw, molures en rozas en … een mooie brede erker met zicht op het Belfort), slaapkamer 2 aan de tuinkant.
Op de 2de verdieping zijn er ook twee slaapkamers (waarvan 1 master aan de straatkant) en een ingerichte badkamer met ligbad, douche, lavabomeubel en toilet.
Op de 3de verdieping 2 ruime slaapkamers onder het (vrij recent) dak met unieke zichten op het Brugse dakenspel en St Walburga.
Grote gewelfde kelder.
CV gas.
 
Toon meer

Faciliteiten

Grondoppervlakte:
207 m²
Bewoonbare oppervlakte:
288 m²
Aantal slaapkamers:
6
Kadaster niet geïndex.:
€ 1142

Wettelijke bepalingen

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Geïnventariseerd erfgoed
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Neen
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
EPC Waarde
297 kWh/m2
Referentie EPC
20160601-0001867411-1
EPC certificaat
Ja

Bekijk op de kaart

Tel.: 050 34 29 78

GSM: 0496 91 29 17

Heeft u vragen

< vorige foto volgende foto >
Agence Coucke bvba | Sint-Jakobsstraat 3-5 | 8000 Brugge | Tel. 050/34 29 78 | info@agencecoucke.be