< vorige foto volgende foto >
verkleinvergroot

Locatie: Brugge Engelsestraat 5

Prijs: op aanvraag

Algemene beschrijving

Zelden gezien, deze stadswoning de dato 1847 met neo-classicistische lijstgevel tussen de Spinolarei en St Walburgakerk. Een totaalrenovatie met een groot hart, antieke topmaterialen in combinatie met vernuftige hedendaagse technieken.
Natuur, blauw- en witsteen, lambrizeringen en hoge dubbele deuren naast domotica, een drie dubbel verwarmingssysteem en top verlichtingssysteem, dit alles in een cosy Long Island stijl, heel praktisch bovendien en tot in het laatste detail doordacht.
Je gelooft dit pas als je het zelf hebt gezien…
Gelijvloers : inkomhal (antieke blauwsteen, hoge dubbele deur), ontvangstkamer met meterkast/technieken, traphal met originele, stijlvolle wenteltrap met eronder een vestiairemeubel (blauwsteen, eiken deurtjes), salon in massief parket met brede schouw
(Bourgondisch kruis  witsteen en fijn metselwerk) en stalen deur in glas vervat, sublieme leefkeuken (parket en natuursteen) in massieve witsteen met werkeiland en  alle toestellen (oa Lacanche fornuis), eethoek met breed schuifraam, knappe terrastuin in 2 niveau’s met buxusperken en boompjes, voorzien van zonneluifels en warmtestraler. De nis met Mariabeeldje in de achtergevel staat vermeld in de inventaris van het bouwkundig erfgoed.
1ste verdiep : nachthal met dubbele deur naar slaapgedeelte, masterbedroom in parket met
aansluitend royale badkamer in witsteen met oa dubbel lavabomeubel, inloopdouche, maquillagetafel en inbouwkasten, dressing, wellnessroom in Italiaanse stijl met jacuzzi, inloopdouche en sauna uitgevend op een zalig dakterras, volledig naar de zon gericht, met buitendouche en zonneluifel.
2de verdiep : nachthal met dubbele deur naar slaapgedeelte, de muren zijn volledig bezet met lambrizering, 2 grote slaapkamers, alles in massief parket, inbouwkasten, 2de badkamer in leuke metrotegels, lavabomeubel en douche, super praktische laundryroom met faciliteiten voor het hele was- en drooggebeuren.
3de verdieping : 4de ruime slaapkamer of hobbykamer onder het wit geschilderde dakgebinte.
Cv gas, ‘gewone’ cv en vloerverwarming met condensatieketel, luchtverwarming/airco met warmtepomp, afzuiggroep voor keuken en badkamers. Overal decoratieve en handige binnenluiken. Domotica. Garage voor ruime stadswagen met geautomatiseerde poort.


met verlof van 22/10  t.e.m 8/11
Toon meer

Faciliteiten

Grondoppervlakte:
140 m²
Bewoonbare oppervlakte:
324 m²
Aantal slaapkamers:
4
Badkamers:
2
Garage:
1
Terras:
1

Wettelijke bepalingen

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Neen
Geïnventariseerd erfgoed
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Neen
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
EPC Waarde
218 kWh/m2
Referentie EPC
201908240002188501RES1
EPC certificaat
Ja

Bekijk op de kaart

Tel.: 050 34 29 78

GSM: 0496 91 29 17

Heeft u vragen

< vorige foto volgende foto >
Agence Coucke | Sint-Jakobsstraat 3-5 (Brugge) - Steenbrugsestraat 10 (Loppem) | 8000 Brugge - 8210 Loppem | Tel. 050/34.29.78 - Gsm 0486/45.73.00 | info@agencecoucke.be