< vorige foto volgende foto >
verkleinvergroot

Locatie: Brugge Moerstraat 86

Prijs: op aanvraag

Algemene beschrijving

ADDA : anders dan de anderen. Met deze oneliner kan je dit pand vatten. Tot voor enkele jaren was dit diephuis – op de beste ligging in de binnenstad trouwens, stil, heel centraal, vlug in en uit de stad, zicht op water en groen – opgesplitst in 2 woningen, totaal te renoveren.
Het vergde 2 paar kennersogen, moed, doorzettingsvermogen en tonnen goede smaak om dit resultaat neer te zetten.
Tot voor kort was hier een 4 sterren B & B gevestigd, met een score van 9,9 op Booking.
De (nieuwe) inrichting en uitbating kan – geen must – overgenomen worden.
Een aantal technische snufjes (codeklavier met scheiding privé/gastenkamers, gecodeerde lift met dubbele toegang, akoestische (brand)deuren en vloeropbouw, professionele keuken,…) zijn daarbij aardig meegenomen.
Het concept is origineel : ontvangst en leefruimtes op gelijkvloers en niveau 1 kant rei, slaapkamers gasten op niveau 1 en 2 straatkant, slaapkamers privé in de gewelfde sous-sol met rechtstreekse toegang tot de tuin aan de rei. Goed doordacht en super-knap.

Gelijkvloers : inkom en ruime ontvangstkamer (gashaard, dimbare verlichting op rail, Bose muzieksysteem, ingemaakte glas- en vestiairekast, wijnfrigo, koffiemachine, stoelen Hay), Thyssen Krupp lift met dubbele toegang. Zowel de lift als de schuifdeur privé/publiek zijn voorzien van een codeklavier. Royale leefkeuken uitgevend op het terras aan de rei met oa inbouw houtkachel, professionele keuken met Induchef inductieplaat, combisteamer, Novy dampkap, Liebherr side by side frigo diepvries.
1ste verdiep : knap salon aan de kant van de rei, open tot in de nok, eiken parketvloer,
Gastenkamer 1 (kamer ‘Laken’) : ruim, heel cosy, warme tinten, eiken vloeren en plafond, met aparte zithoek (boxspring bed, linnen lakens decopur, verduistering met gordijnen in vilt, televisie, koelkastje, zetel met linnenbekleding) met aansluitend een badkamer met grote inloopdouche (mortex), lavabomeubel en toilet.
2de verdieping : gastenkamer 2 (kamer ‘Kant’), dito inrichting, onder het indrukwekkend dakgebinte, raam met binnenluiken, eigen badkamer.
Sous-sol (halve kelderverdieping op dezelfde hoogte als de tuin aan de rei) : op dit niveau zijn er twee slaapkamers, een grote badkamer met ligbad en een dressing, het geheel is modern afgewerkt, de gewelfde muren in de masterbedroom en de badkamer zijn een knipoog naar het verleden.
 
Toon meer

Faciliteiten

Wettelijke bepalingen

Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Geïnventariseerd erfgoed
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Overstromingsgevoeligheid
Niet ingegeven
EPC Waarde
245 kWh/m2
Referentie EPC
201905130002159419RES1
EPC certificaat
Ja
Datum EPC
13/05/2019
Geldig tot 1/01/0001 0:00:00
13/05/2029

Bekijk op de kaart

Tel.: 050 34 29 78

GSM: 0496 91 29 17

Heeft u vragen

< vorige foto volgende foto >
Agence Coucke bvba | Sint-Jakobsstraat 3-5 | 8000 Brugge | Tel. 050/34 29 78 | info@agencecoucke.be