< vorige foto volgende foto >
verkleinvergroot

Locatie:

Prijs: op aanvraag

Algemene beschrijving

De locatie : Top. AAA. St Jakobs, beste stek om te wonen in de binnenstad.
Rustige straat met herenhuizen en charmepanden - echte pareltjes soms - veelal aan het water, de impact van de 13e eeuwse Kerk, een buurt met een perfecte sociale cohesie – hier wordt geleefd -in het hart van de stad, pittoresk en stil, de winkelstraten om de hoek, zo in en uit het centrum.
Het pand en de B & B : Top. Een “chambres d’hôtes” in de echte zin van het woord. Je wordt er vorstelijk onthaald in een huiselijke sfeer.
Onder het waakzaam en creatief oog van de gekend interieurarchitect Philip Simoen werd het pand gestript en herdacht, waarbij het authentieke een nieuw leven kreeg en aangevuld werd met een aantal speelse designaccenten, glaspartijen, hoogwaardige materialen en warme terracotta kleuren. Het terras aan de waterkant is de kers op de taart.
De 4 luxueuse gastenkamers met toepasselijke namen als Ter Reie, St Jacob, Augustijn en De Kelk zijn standaard voorzien van een boxspring met een dekbed van natuurlijke veren en linnengoed van 100% Egyptisch katoen, een ingemaakte dressing, minibar, voleiken parketvloer en flatscreen-tv. De badkamers hebben een regendouche, marmeren vloer en sanitair van White Stone. Ter Reie is de kleinste kamer en heeft zicht op de rei, vanuit St Jacob heb je een mega-zicht op de gelijknamige Kerktoren, Augustijn is gedecoreerd met chromen draadzeteltjes van Knoll en De Kelk, in de nok van het dak heeft een extra grote badkamer.De B & B die de stijl heeft van een Boutique hotel werd gelauwerd met diverse onderscheidingen en prijzen en scoort momenteel 9,9 op Booking.com.
Gelijkvloers : diepe inkom met grenen tussendeur (kleinvensters) en Kerkvloer, vestiaire, toilet (Marokkaanse tegels, dito wastafel met koperen kraan), hal met gezandstraalde trap, salon met bibliotheek/ontvangstkamer en suite in eiken parket, marmeren schouw en inbouwverlichting, de leefkeuken met grote glaspartijen doet ook dienst als eetkamer en ontbijtruimte voor de gasten. Het knappe inox werkblad, het potig semi-professioneel fornuis, het gedeelte vloer in mat glas, de witte wandtegels en de stalen trap naar het terras die direct aansluit op de keuken geven het geheel een eigentijds ateliergevoel, waar licht en zon vrij spel heeft.
Er is vloerverwarming op dit niveau.
Kelder : ter hoogte van het ‘maaiveld’, direct aan het water. Technische kamer met brander en boiler, was- en droogmachines. Kamer in blauwsteen met sanitaire cel (douche) met toegang naar buiten.
Het terras aan het water is een droom. Het biedt plaats voor 4 (ontbijt)tafels en een vaste zitbank. Fraaie bloemenpartij aan de oever.
1ste verdiep : 3 gastenkamer (Ter Reie, St Jacob en Augustijn). Bemerk de 3D-wandtegels in
Augustijn.
2de verdiep : suite De Kelk (voorkant) en strijkkamer met veluxen aan de achterkant
Toon meer

Faciliteiten

Wettelijke bepalingen

Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Geïnventariseerd erfgoed
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Overstromingsgevoeligheid
Niet ingegeven
EPC certificaat
Ja

Tel.: 050 34 29 78

GSM: 0496 91 29 17

Heeft u vragen

< vorige foto volgende foto >
Agence Coucke bvba | Sint-Jakobsstraat 3-5 | 8000 Brugge | Tel. 050/34 29 78 | info@agencecoucke.be