< vorige foto volgende foto >
verkleinvergroot

Locatie: Stalhille Paddegatstraat 3

Algemene beschrijving

Een droomligging met eindeloze vergezichten op weilanden en landerijen, her en der verspreide hoeves doorkruist met sloten en kreken. Je kan hier elk seizoen proeven, de wisselende gewassen, de ooien en lammetjes in het voorjaar, de vriesganzen in de winter.De hoeve staat reeds vermeld op de Ferraris kaart (1171-1778), de ronde rosmolen, waar fijn bakmeel én dierenvoeder werd gemalen, dateert van 1854 en heeft gewerkt tot 1930.Bij de restauratie werd het erf volledig heraangelegd. Het hoofdgebouw werd met ecologische touch, natuurmaterialen en kleuren in zijn volle glorie hersteld.  De vakantiewoning kreeg een eigentijdse aanpak met grote glaspartijen. Er is grote garage met automatische poort en ruimte voor 2 grote wagens, fietsen en materiaal. Met de langgerekte schuur met het typisch rood geschilderd schrijnwerk en de ronde rosmolen kan je nog diverse richtingen uit. Naast de circa 1 ha grond kan nog een aanpalend weiland van circa 9000 m2 bijgekocht worden.
De gebouwen (nog meer foto's? Zie onze website www.agencecoucke.be)
Het hoofdgebouw, de hoeve, is perfect geconcipieerd. Ruime plaatsen met hoge en brede ramen in hardhout, binnenin een aantal deuren in staal. Natuurstenen vloeren,eiken roosteringen en kleinbalken. Vloerverwarming en basis domotica. Het geheel is licht opgevat en er is overal contact met wat er buiten leeft en beweegt.Gelijkvloers : inkomhal met brede pivoterende stalen deur naar leefruimte, toilet, living over de hele breedte met zicht op het domein, kalkverf, trap naar de voute, overgang (glas-in-staal-vervat) naar de unieke degustatie/wijn/feestkelder (plavuizen en gekaleide muren),zalige leefkeuken met plaats voor lange kloostertafel en plafond in gemetste gewelven.Op de voute : groot bureau met zicht op de velden.Op de verdieping zijn er 3 grote slaapkamers. De master heeft een royale badkamer en een eigen dressing. De 2 andere slaapkamers hebben elk een eigen badkamer.De vakantiewoning is op het gelijkvloers open tot in de nok met wit geschilderde balken, vloer in beton, grote living open haard met open keuken, berging met wasfaciliteiten, 2 slaapkamers en badkamer. Op de mezzanine kan nog een slaapkamer gecreëerd worden.Ook hier is vloerverwarming met Daikin luchtwaterpomp voorzien.
Het domein heeft 2 regenwaterputten van 10000 liter en 1 steenput.Het is afgesloten met een automatisch hekken met app en camera.Er is een zuiveringsinstallatie met afvoer naar de beek.
EPC: 90 kwh/m2 - UC: 2115928 -

Sted Inl: Gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied - geen Vlaamse voorkooprechten - overige inlichtingen in aanvraag.
Verder info : niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied - opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed.
 
Toon meer

Faciliteiten

Aantal slaapkamers:
6
Badkamers:
4
Garage:
2
Terras:
2
Tuin:
1

Wettelijke bepalingen

Stedenbouwkundige bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Neen
Geïnventariseerd erfgoed
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
EPC Waarde
90 kWh/m2
Referentie EPC
20181213-0002115928-1
EPC certificaat
Ja
Datum EPC
13/12/2018

Bekijk op de kaart

Tel.: 050 34 29 78

GSM: 0496 91 29 17

Heeft u vragen

< vorige foto volgende foto >
Agence Coucke bvba | Sint-Jakobsstraat 3-5 | 8000 Brugge | Tel. 050/34 29 78 | info@agencecoucke.be