< vorige foto volgende foto >
verkleinvergroot

Locatie: Brugge Lange Rei 38

Prijs: op aanvraag

Algemene beschrijving

Schilderachtige ligging aan Brugge’s ‘langste’ rei, een kronkelende waterloop waarvan het grootste deel  nog in de oorspronkelijke rivierbedding ligt. Vanuit het van kop tot teen vernieuwd imposant herenhuis in neo-classicistische stijl kan je genieten van een adembenemend zicht op het water, de Duinenbrug, het Seminarie en de diverse – soms vergeten – Brugse torentjes.
Het pand dat destijds fungeerde  als kantoorgebouw, werd in het 2000 verbouwd naar 4 appartementen, en in 2017-2018 volledig gestript en deels herbouwd naar een ruime
eengezinswoning met faciliteiten voor kantoor/vrij beroep met een inpandig woonappartement. Het geheel werd afgewerkt met luxe-materialen (marmeren vloeren en terrassen, volhouten parket op niveau 1, sanitair Van Marcke, keuken Dovy met Siemens-toestellen, volautomatische accordeon garagepoort -de eerste in de regio-, nieuwe ramen en dak), is volledig geadapteerd voor minder mobiele en oudere personen (lift tot en met de tweede verdieping, keuken en badkamer op elke verdieping, hellend pad vanaf de parking tot op het terras, inpandig zorgappartement) en is daarenboven maximaal geïsoleerd (EPC 130), zowel thermisch als accoestisch, en voorzien van ventilatie. De ommuurde tuin met ochtend-, middag- en avondterrassen, waterpartij en parkeerzone achteraan biedt maximale privacy.
Het gelijkvloers – de zomerliving, loftstijl - heeft een oppervlakte van iets meer van 140 m2, is voorzien van vloerverwarming en heeft fantastische ruimte(s) met hoog plafond en eigentijdse lichtstraat, die geheel naadloos overlopen in het buitengebeuren. Achteraan het perceel is een parkeerzone voorzien, voor 1 grote of 2 kleine wagens, toegankelijk via het straatje naast de woning en afgesloten met een automatische poort.De eerste verdieping – de winterliving – circa 80 m2, warme parketvloer, sublieme zichten, privé terras.De tweede verdieping – het zorg- of woonappartement, zelfde oppervlakte als niveau 1.De dakverdieping – met alle faciliteiten voor gasten.
Het pand heeft 5 (mogelijks 6 of 7) ruime slaapkamers, een bureau met wachtzaaltje op het gelijkvloers, 4 knappe badkamers waarvan 1 met ligbad en 2 met inloopdouche, drie grote leefruimtes, drie super ingerichte keukens, aparte ruimtes met wasfaciliteiten, kelder.Nieuwe gekeurde elektriciteit, nieuwe sanitaire leidingen, nieuwe regenputten en septische putten, nieuwe condensatie gasbranders, op elke verdieping voorzieningen voor computer/tv/wifi, voorzieningen voor installatie gashaard op het gelijkvloers, tuinverlichting, automatisatie voordeur, enz.

Stedenbouwkundige info : gelegen in woongebieden met culturele, historische en/of esthetische waarde; geen voorkooprechten van toepassing.
Overige info : niet overstromingsgevoelig; opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed.
 
Toon meer

Faciliteiten

Aantal slaapkamers:
6
Badkamers:
4
Terras:
1
Tuin:
1
Kelder:
1

Wettelijke bepalingen

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Neen
Geïnventariseerd erfgoed
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Neen
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
EPC Waarde
130 kWh/m2
Referentie EPC
20180601-0002048920-1
EPC certificaat
Ja

Bekijk op de kaart

Tel.: 050 34 29 78

GSM: 0496 91 29 17

Heeft u vragen

< vorige foto volgende foto >
Agence Coucke bvba | Sint-Jakobsstraat 3-5 | 8000 Brugge | Tel. 050/34 29 78 | info@agencecoucke.be